Nykterist

Posted in Mitt liv

Man kommer ju lätt på sig själv om vad som verkligen betyder något i livet… träning! Alltså jag har fått en riktigt härlig motivation igen och jag känner mig hemma på gymmet vilket är viktigt för att man ska palla ta sig dit. Jag har ju gjort ett val att inte dricka alkohol längre och det har funkat extremt bra, jag har varit ute minst 5 gånger efter att jag gjort detta val utan att ens smaka på en droppe alkohol. Jag har gjort detta val för jag vill satsa på träningen men också insett att jag faktiskt kan ha riktigt kul utan sprit och fylla så länge jag är med rätt umgänge, absolut ska man få dricka om man vill och känner för det men just jag hatar att vara bakfull och när jag är full så blir jag annorlunda och väldigt känslokall mot den jag älskar och man fattar dumma beslut så därför vill jag inte ha den sidan i mitt liv just nu. Jag har även fastnat för en serie på Netflix som handlar om fängelser i USA och jag vågar nästan säga att alla som sitter inne har haft alkohol i kroppen när de utfört ett brott eller droger…. där öppnade jag mina ögon och insåg att alkohol egentligen förstör så jävla mycket liv, inte bara ditt egna utan även folk som står dig nära men även oskyldiga! Det är absolut så att jag kan dricka någon gång i framtiden, jag har ju inte totalt raderat ut det ur mitt liv men då blir det lugnt och inte som förr när man hetsdrack, men än så länge så trivs jag bra med min coca cola i handen på krogen.

8 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Bra beslut, han en fortsatt trevlig helg!

  1. Marcelo Pena säger:

   Tackar de tycker jag med

 2. anonym säger:

  Så olika hur mycket man tål. För mej räcker typ två glas vin. Jag tycker inte det är så kul med fester där man står själv med en Cola. Och dom andra är lite lulliga. Men det är en fri värld så man gör som man vill. Tur det.

  1. anonym säger:

   Kan man inte ha roligt utan att man måste dricka, då är det något fel. Är du så tråkig?

 3. anonym säger:

  Man blir förvånad varje gång man kommer in på bloggen, och kan kommentera det tar ett tag, hoppas det
  blir bättre, ni ska ha det bra i sommarvärmen, och njut!

  1. Marcelo Pena säger:

   jo jag vet måste byta portal alltså

 4. Malin säger:

  Jag applåderar dig Marcelo! tänk om fler tänkte så, och inte föll för pressen av att dricka och vara ”wild and crazy cool”. Ett exempel på hur alkohol, droger och starka mediciner kan blir förödande är ju vår fina fina talangfulle Avicii som kämpade på alla plan. En fin kille som tyvärr kände sig ”stel och tråkig” inför sina spelningar och tog till alkoholen innan varje spelning för att känna sig mer avslappnad och accepterad, det blev hans ”medicin” mot blyghet och osäkerhet. Det är inte OK han borde fått vara sig själv, punkt. Gör man dessutom över 300 spelningar om året så kan ni ju räkna ut hur mycket alkohol som flödat i Tims kropp och blir man inte alkoholist efter det så är det ju ett under.
  Så nog om Avicii … det jag menar är: om du kan vara en förebild för män i ”sociala medier” som väljer bort alkohol så applåderar jag högt för dig Marcelo! Bästa inlägget någonsin från dig! Starkt jobbat och fortsätt så! heja heja heja dig!!! ♥ ♥ ♥

  1. Marcelo Pena säger:

   Oj! tack så mycket! Jag mår grymt jävla bra av att va nykterist och jag är den sista som faller för grupptrycket, tro mig jag är rätt kul utan alkohol också;) Men tack för kommentaren, den va grym och värmde mig väldigt mycket!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.