En dag i solen

Posted in Mitt liv

Fett kul igår! Hela ligan tog sig till Söder och Tanto för att grilla, sola och spela fotboll och vi hade det riktigt trevligt. Vi dödade rätt många timmar där innan jag och tjejen drog förbi mina föräldrar och åt en fantastisk middag som vi alltid gör där 😀 Mot kvällen mötte vi upp ett stort gäng och tog oss till Mr French där vi festade fram till midnatt och jag som inte dricker kunde sedan ta bilen hem och idag vakna upp fräsch och på strålande humör, snart ska jag till gymmet och kötta 😀 Godmorgon alla vänner som nu kommer att vakna upp bakfulla!

4 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Du gör det bra, jag tycker det inte är så lätt att gå ut på krogen nykter, men all heder till dig, du verkar må så
  bra nu för tiden, ha en fortsatt bra arbetsvecka!

 2. anonym säger:

  Vilken fin bild N visa av dig!

 3. anonym säger:

  Är nu hundvakt ska bli så kul ute med han på gärdet ibland. Hoppas solen är kvar resten av mitt liv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.