Ben Mitkus om viktminskning

Posted in Mitt liv

Okej… trodde aldrig jag skulle skriva något positivt om vare sig Ben eller Nicci men jag ska börja med att säga att jag förstår precis vad Mitkus försöker säga! Alltså okej komigen… blir folk seriöst arga för att Ben vill hjälpa Nicci att nå sina viktmål? Absolut så ska man inte hetsa en människa till att banta eller svälta sig till döds men vill personen i frågan själv gå ned några kilon för att komma in i sina kläder igen och man finns där som hjälp så är det väl inget som helst fel i detta? Jag fanns alltis där för Annica efter Big Brother och tillsammans nådde vi våra mål och det var faktiskt jag som fick henne att börja träna då jag tyckte att hon behövde detta då vi båda var spritfeta, och vet ni vad? Hon har nog aldrig varit nöjdare, om ni frågar henne idag så kommer hon säga att hon är otroligt tacksam och glad över att jag introducerade henne för gymmet.

Alltså hela den här feminist grejen går över styr, hade det varit tvärtom att Nicci försökt hjälpa Ben att bygga muskler så hade inte en jävel rört på ögonbrynen. De sitter liksom och har ett allmänt surr om kalorier och Ben säger att det smartaste valet kanske inte var att välja en macka och en shake när man försöker kapa några kilon då dessa innehåller rätt mycket kalorier vardera. Jag säger så här: en bättre kost tillsammans med daglig träningen/motion kommer definitivt få Nicci att nå sina mål. Tror ni själva att man kan äta vad fan man vill och sedan gå ned i vikt? Nej precis det funkar inte så eller jo kanske men då tar det en evighet och vill man nå sina mål så behöver man en push och någon som hjälper än och kanske påpekar att vissa saker kanske inte är rätt för att nå sitt mål vilket jag tyckte Mitkus gjorde, det finns liksom inga genvägar i livet. Jag förstår inte hur folk kan reagera på en sekvens som är på drygt 30 sekunder som handlar om en macka, shake och kalorier, komigen nu det är 2018 och Nicci vill bli sommarsnygg och för att bli detta vill hon slimma till sig så låt henne göra detta utan att de ska bli värsta grejen. Sen att Mitkus kanske inte är den bästa ”PT:n” att gå till kan jag hålla med om men vill de ha hjälp med träning så finns jag alltid till hjälp så som jag hjälper er läsare att nå era mål inom just detta ämne 😉

Kärlek till er mina läsare, och idag ska vi träna som aldrig förr och käka hälsosamt tillsammans 😉

32 Kommentarer

 1. anonym säger:

  Du har svårt att släppa dina ex.Lev i nuet o ditt liv o skit i andra .

  1. anonym säger:

   Det är väl bra om man kan vara positiv till sina ex.

 2. anonym säger:

  Håller med det är inga fel på dina ex, känner dom i inte, tycker det skulle vara roligt om du skriver något
  om din nya tjej Nina, men hon kanske vill ta det lungt, men hon visar ju dig! ha en bra arbetsvecka om du jobbar eller vad du sysslar med för roligt!

  1. Louise säger:

   Varför vill du att han skriver om Nina?

   1. anonym säger:

    Varför, det kan ju vara trevligt att läsa om henne också, han skriver ju inte så mycket om henne
    men jag kanske inte har läst så mycket nu för tiden på hans blogg!

 3. Anna säger:

  Annica, Annica och åter Annica….Mm det är svårt att släppa taget…

  1. anonym säger:

   M har ju skrivit tidigare i ett inlägg. det kommer aldrig bli dom två igen, han har ju gått vidare skrev han, han vill ha fler läsare på bloggen och kommentarer, det är ju därför tror jag!

   1. anonym säger:

    De hade ju i alla fall 5 år tillsammans. Tror du det är så lätt att bara radera de åren? Vem ska han ta som referens till om inte Annica?

    1. anonym säger:

     Håller med dig, det är inte lätt att radera, men han verkar lycklig nu och har en sambo!
     Tror det är rätt nu!

 4. anonym säger:

  Mister pena lev och låt leva. Visa frisyren snart och ha det fint med din tjej.

 5. Ida säger:

  Förstår absolut om man har ett förflutet och ex. Men bilder på exet är lite väl och ta i. Jag tänker bara att jag själv inte hade uppskattat det som flickvän , att se min pojkvän lägga upp bilder på sitt ex på bloggen. Man kan fort tro att känslor fortfarande finns kvar då du uppenbarligen relaterar mycket av dina tankar runt Annica. Just saying…

  1. anonym säger:

   Det är klart han tänker på A som en mycket nära vän!

 6. anonym säger:

  Grattis Hammarby, trodde inte det skulle gå så bra, dom är ju bäst!
  Din tjej skriver fint om dig!

  1. Louise säger:

   Och varför skriver du det här, att hans tjej skriver fint om honom?? Tror du inte att han har läst det eller?

 7. anonym säger:

  Louise sluta att ge dej på andras kommentarer. Du är jobbig. Folk tycker olika fatta det!!

  1. ex säger:

   Kan du själv ”anonym 14:12” sluta vara så jobbig. Dina kommentarer är barnsliga och såå onödiga. Du skriver att folk tycker olika, ja men precis. Då får du fatta att folk kommenterar ditt tyckande.

   1. anonym säger:

    Dra åt skogen din fjantiga Tölp blä 14:53 och stanna kvar där under stenen. Tack.

    1. ex säger:

     Du ser. Du ska få tycka och tänka som du vill. Men sen när någon säger emot dig då kommer den där löjliga barnungen fram. Sluta skriv om du inte tål att någon säger emot dig.

 8. Anna säger:

  Vad är det som gör att ”anonym” gör det till sin personliga mission att försvara M in i det minsta lilla? Och blir så oerhört kränkt av en aldrig så liten fundering? DET skulle jag verkligen vilja veta!

  1. anonym säger:

   Jag fattar inte vad följarna skriver för fel, alla tycker olika, det var jag som skrev 21.01 vad var det
   för fel på det, har inte skrivit något efter den kommentarer!

 9. anonym säger:

  Men sluta nu med alla löjliga kommentarer och låt de som vill läsa bloggen läsa den och slippa kommentarerna, som inte tillför något.
  Det är väl i alla fall bloggen som gäller.

  1. a säger:

   Fast det är ju somliga som tror att det är deras kommentarsfält och bara deras tyck och tänk som gäller. Lite mothugg och de går bärsärkagång och är otrevliga.

 10. Andrea säger:

  Låt denna Anonym / anonym / Fia hålla på med sitt rövslickeri ! Hen påtalar ju ofta att hen minsann följt Marcelo i fem år .. Hen har ledsamt nog inget eget liv utan lever sitt liv genom sin idol Marcelo genom att gilla ALLT han gör och smörar genom att gilla Hammarby ! De tjejer han träffar ( oavsett vem ) Hahahaha ! Vill att han klipper samma frisyr som han hade i BB för det var ju där den osunda idoldyrkan började , Låt denna människa leva i sin fantasivärld för att få ett vettigt svar går inte eftersom hen är totalt besatt och lever i en fantasivärld !

  1. a säger:

   Ja, hen börjar bli lite tragisk faktiskt.

  2. anonym säger:

   Man börjar bli ganska less på det du skriver och hoppar på folk du inte känner, en del kanske mår dåligt av det du skriver, skulle du vilja ha inlägget till dig som du skrivit till följarna, dom som gillar
   M varför får dom inte göra det, och ha M som idol vad är det för fel i det, du måste tala om vad följarna ska skriva i sina kommentarer, så vi vet, för allt vad följarna skriver verkar vara fel!

 11. Linnea säger:

  Fast det handlar ju om vilka signaler man sänder ut? Nicci har en otroligt fin kropp redan nu och då kan man undra varför man vill ”slimma” till den? För att se ut som anorektiska modeller på insta som har hundra filter? Det är skillnad på att börja träna för att man vill ha ett hälsosammare liv än att komma i sina gamla kläder. Ät allt med måtta, träna, köp kläder som passar så skulle jag säga att man mår bra ändå! Oavsett om man har XS eller L.

 12. My säger:

  Alltså varför måste folk tro att äta hälsosamt träna o hålla koll på kalorier automatiskt innebä att man får en ätstörning!!! Det är väl jättebra att Ben påpekar att hey Nicci nu stoppa du i dig typ 1000 kalorier fast du trodde du va nyttig osv. Är det bättre att äta massa chips o godis o kröka? Är väl jättebra om man vill va hälsosam. Hon va smalare när hon träffa Pena nu har hon gått upp sina kilon hon lyckades banta bort o vill bryta mönstret.

 13. Maria Nilsson säger:

  Avföljer!

 14. Maria Nilsson säger:

  Ben mitkus är yngre än dig och är mkt mognare och mer seriös i sin personlighet. Sluta skriv om andra! Lägg fokus på dig och lev i nuet!

 15. anonym säger:

  Annica snyggaste och underbaraste tjejen nånsin så cool brud.

 16. Sarah säger:

  Tror han lägger upp bilder på Annica för det är det ända intressanta i hans blogg. Tycker verkligen han har förfallit sen han och Annica gjorde slut. Dejtar små brudar färgar håret gult trackar ner på andra och såvidare.. Han har sakt att han gillar blonda tjejer med stora bröst inte ens det har han lyckats med. En brunhårig otränad kameraskygg tjej. Längtar tills Annica träffar sin drömkille hon är ju kräsen och tar inte vem som helst trots killarna svärmar efter henne överallt, så han som fångar hennes hjärta kommer nog verkligen ha det där extra som inte vem som helst har. Men hon har inte bråttom det bara lyser om henne allt går bättre än nånsin pengarna strömmar in vältränad så in i helvete och världens roligaste kompisar <3

  1. Anonym säger:

   Du e ju sjuk i huvudet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.